به‌گفته یک فعال کارگری، «فوق‌العاده خاص» کارکنان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری با سقف ۴۴۰۰ امتیاز تعیین شده که این مبلغ صرفاً در محاسبات بازنشستگی و پاداش پایان خدمت لحاظ می‌شود و بر سایر مزایا اثری ندارد.

محمدرضا فرزعلیان در گفت‌وگو با ایلنا گفت: مطابق بند ۴ تصویب‌نامه مربوط به افزایش حقوق سال ۱۴۰۵، میزان فوق‌العاده خاص موضوع قانون برنامه هفتم برای کارکنان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری تعیین و نهایی شده است.

او افزود: براساس این مصوبه، سقف تعیین‌شده برای این فوق‌العاده ۴۴۰۰ امتیاز است که در سایر نظام‌های پرداخت معادل ۳۰ میلیون و ۵۹۷هزار و ۶۰۰ ریال محاسبه می‌شود.

فرزعلیان با اشاره به ویژگی‌های این فوق‌العاده توضیح داد: این مبلغ مشمول کسور بازنشستگی است و هنگام بازنشستگی فقط در محاسبه حقوق بازنشستگی، پاداش پایان خدمت و ذخیره مرخصی استحقاقی لحاظ می‌شود.

او تأکید کرد: نکته مهم این است که فوق‌العاده خاص هیچ تأثیری بر سایر مؤلفه‌های حکم کارگزینی مثل حق شغل، حق شاغل، فوق‌العاده ویژه، فوق‌العاده جذب و اضافه‌کار ندارد و تنها در همان سه مورد بازنشستگی اعمال می‌شود.

این فعال کارگری در پایان گفت: اطلاع‌رسانی دقیق درباره این فوق‌العاده می‌تواند از برداشت‌های نادرست جلوگیری کرده و کارکنان را نسبت به حدود و مزایای واقعی آن آگاه کند.