اعتراض مجدد اعضای هیات علمی دانشگاه فرهنگیان به بازنشستگی اجباری
روز دوشنبه (۱۵ دی ماه) جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه فرهنگیان در اعتراض به وضعیت خود و بازنشستگی اجباری برای پنجمین بار تجمع کردند.
به گزارش ایلنا، این افراد در توضیح وضعیت خود میگویند: ریاست دانشگاه فرهنگیان، بدون توجه به مصوبه سال ۹۶ هیات امنای دانشگاه نزدیک به ۴۰۰ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه را اجباری، گزینشی و تبعیضآمیز بازنشسته کرده است.
اعضای هیات علمی دانشگاه فرهنگیان میگویند: از ۳۱ تیرماه تاکنون به مدت ۶ ماه حقوق اساتید را قطع و اعضای هیأت علمی حقوق دریافت نکردهاند. آنها از مراجعه خود به مجلس خبر میدهند و میگویند: کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری دو بار، کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس دو بار، معاون حقوقی رئیس جمهور دو بار و بازرس ویژه رئیس جمهور دو بار در حقانیت و برگشت اعضای هیأت علمی به دانشگاه دستور به اقدام و اجرای قانون را ابلاغ کردهاند.
این استادان دانشگاه میگویند: وزیر آموزش و پرورش و رئیس دانشگاه، از اجرای قانون خودداری کرده و در برابر اجرای قانون ایستادگی کرده و به قانون تمکین نمیکنند.
آنها در مورد دو مطالبه اصلی خود میگویند: از مسئولان قوه مجریه و رییس جمهور به عنوان رییس هیدت امنای دانشگاه فرهنگیان دو تقاضا داریم؛ اولا به نادیده گرفتن عمدی مصوبه ۹۶ هیات امنا و فرار ۶ ماهه و عدم تمکین به قانون به قید فوریت رسیدگی کنند. مطالبه دیگر ما از رییسجمهور این است که با توجه به اثبات جانبداری و حمایت از تفکر بازنشستگی اجباری، لطفا بدون حضور خود به هیچ وجه اجازه تشکیل هیات امنا را ندهید یا حداقل مانع از تصمیمگیری غیرعادلانه در مورد اعضای هیات علمی تطبیقی این دانشگاه شوید.
آنها در پایان گفتند: ۴۰۰ خانواده اعضای هیات علمی دانشگاه فرهنگیان به خاطر پافشاری بر حق قانونی خود، بیش از ۶ ماه است که بدون دریافت حقوق با حسابهای خالی به سختی و دشواری و با نگرانی از بیعدالتی روزگار میگذرانند.
دیدگاه تان را بنویسید