یک عضو کارفرمایی شورای عالی کار گفت: متاسفانه عدم کنترل بازار و برنامه‌ریزی نامناسب از یک طرف و هدایت نادرست یارانه‌ها باعث شده تا گوشت قرمز در سفره بسیاری از کارگران کمیاب شود. اصغر آهنی‌ها در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس درباره تاثیرات حذف این کالا از سبد غذایی کارگران گفت: با توجه به شرایط کرونا و قرار گرفتن در ماه رمضان، اهمیت این موضوع دو چندان شده چرا که نرسیدن مواد مورد نیاز بدن، سلامت جامعه را به مخاطره می‌اندازد و البته این موضوع بر بهره‌وری کار و تولید نیز تاثیرگذار است. وی با اشاره به اینکه وظیفه دولت است که با اصلاح سیاست‌گذاری‌ها بازار اقلام ضروری، ازجمله گوشت قرمز را ساماندهی کند، تصریح کرد: در حال حاضر که ویروس کرونا در کشور شدت یافته، اهمیت تغذیه و حفظ سلامت در این شرایط بیش از گذشته است چرا که هر چقدر بدن ضعیف‌تر باشد، قطعا مورد آسیب‌های بیشتری قرار خواهد گرفت. وظیفه داریم روی این بخش به هر صورت کار کنیم تا بتوانیم شرایط مناسب‌تری را برای کارگران رقم بزنیم. عضو کارفرمایی شورای عالی کار با اشاره به آغاز ماه رمضان و اهمیت استفاده از تغذیه مناسب افزود: بهترین راهکار این است که کالاهای اساسی که در این ماه بیشتر مورد نیاز است به صورت بسته‌های معیشتی به اقشار ضعیف جامعه اختصاص یابد.