۱۲ واحد صنعتی گلستان امسال احیا شدند

در سال ۹۷ از طریق کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان ۳۹ واحد صنعتی تعطیل، دوباره به چرخه تولید بازگشتند که در نتیجه آن ۶۱۲ نفر مشغول به کار شدند. به گزارش ایلنا، حسین طلوعیان با اشاره به مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اظهارداشت: با احیا ۱۲ واحد صنعتی گلستان در شش ماهه نخست سال جاری، حدود ۲۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار شدند. به گفته او؛ از ابتدای امسال تاکنون ۴۴ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با هدف رفع مشکلات تولیدکنندگان در استان تشکیل شده که نتیجه آن احیا و راه‌اندازی ۱۲ واحد صنعتی در ۶ ماهه نخست سال بوده است. طلوعیان با اشاره به واحدهای احیا شده در سال گذشته نیز گفت: در سال ۹۷ از طریق کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان ۳۹ واحد صنعتی تعطیل دوباره به چرخه تولید بازگشتند که در نتیجه آن ۶۱۲ نفر  مشغول به کار شدند. وی افزود: با راه‌اندازی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید از سال ۹۵ تا کنون علاوه بر رفع مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی در حوزه‌های مختلف سرمایه ثابت و در گردش، مالیاتی، بانکی، شرکت‌های خدمات‌رسان گاز، آب و برق، تامین اجتماعی و غیره تعداد زیادی از واحدهای صنعتی تعطیل دوباره به چرخه تولید بازگشتند و واحدهای صنعتی بسیاری نیز فعالیت های خود را توسعه داده‌اند.

    

ازسوی مجمع جهانی اقتصاد صورت گرفت

اعلام  شاخص‌های رفاه‌اجتماعی و رشد اقتصادی در ایران 

مجمع جهانی اقتصاد شاخص‌های رفاه اجتماعی و رشد اقتصادی در ایران را اعلام کرد.

به گزارش ایلنا، مجمع جهانی اقتصاد در گزارش سال ۲۰۱۹ اعلام کرد که ایران با ۸۲.۴ میلیون نفر جمعیت، ۵۴۹۱.۴ دلار درآمد سرانه داشته است. همچنین متوسط رشد اقتصادی ایران در طول ۱۰ سال اخیر ۱.۳ درصد اندازه‌گیری شده است.

این نهاد نرخ بیکاری را در ایران ۱۲ درصد و ضریب جینی ایران را ۰.۴ اندازه‌گیری کرده است.

ایران در زمینه سرمایه اجتماعی با کسب امتیاز ۵۲.۸ رتبه ۵۶ را از میان ۱۴۱ کشور کسب کرده است. همچنین در زمینه موازنه و نظارت بودجه‌ای ۲۴.۷ را کسب کرده است. به این ترتیب نظام  ایران در میان ۱۴۱ کشور رتبه  138 را کسب کرده است.

    

مصطفی سالاری:

اتباع افغانستان باید حقوق قانونی خود را مطالبه کنند

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: اتباع افغانستان باید حقوق قانونی خود را از کارفرمایان مطالبه کنند و از طریق مجاری قانونی در هنگام اشتغال تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی قرار گیرند. به گزارش ایلنا، مصطفی سالاری در دیدار با سفیر افغانستان در ایران افزود: مطابق با قانون تأمین اجتماعی کارفرمایان مکلف به بیمه کردن کارگران خود نزد این سازمان هستند و تعداد بیمه‌شدگان تبعه کشور افغانستان در ایران نسبت به جمعیتی که مقیم و شاغل هستند، بسیار کم است. وی تصریح کرد: براساس قانون تأمین اجتماعی امکان ارائه خدمات این سازمان به اتباع خارجی وجود دارد و درحال حاضر تعداد قابل‌توجهی از اتباع خارجی مقیم کشور از خدمات این سازمان استفاده می‌کنند که اکثریت آنان نیز اتباع کشور افغانستان هستند.