پیش‌بینی می‌شود طی امسال صورت گیرد

ثبت رکورد تولید ۳۰ میلیون تن فولاد در کشور

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سال گذشته ۲۵ میلیون تن فولاد در کشور تولید شد و برنامه تولید فولاد برای سال جاری نیز ۳۰ میلیون تن است.

جعفر سرقینی افزود: ایران با تولید 25 میلیون تن فولاد در سال گذشته توانست دو کشور را پشت سر بگذارد بطوری که امروز در تولید فولاد رتبه دهم جهانی را دارد. وی همچنین گفت: کشور رتبه تک رقمی تولید فولاد را با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته حداکثر تا دو سال آینده تجربه خواهد کرد. معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: به‌طورکلی در چشم‌انداز 20 ساله کشور 55 میلیون تن ظرفیت برای فولاد منظور شده است یعنی در سال 1404 باید به ظرفیت تولید 55 میلیون تن فولاد در ایران رسید. وی در ادامه افزود: برنامه مزبور در سر لوحه کار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفت و از سال 1392 به شدت این موضوع تعقیب شد به گونه ای که ظرفیت 18 میلیون تنی تولید فولاد کشور در شش سال قبل با راه‌اندازی طرح‌های مختلف امروز به 35 میلیون تن در سال رسیده است. سرقینی تصریح کرد: طرح های بسیاری طی این شش سال در کشور راه افتاد و امروز 35 میلیون تن ظرفیت تولید فولاد در کشور وجود دارد. وی گفت: مصرف فولاد با توجه به رکود ساخت و ساز درداخل طی چند سال گذشته به حداقل رسیده است. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: مصرف فولاد هم اکنون در کشور 14 تا 15 میلیون تن بیشتر نیست معنی حرف اینکه اگر 30 میلیون تن فولاد در ایران تولید شود باید 15 میلیون تن روی ریل صادرات قرار گیرد در حالی‌که سال گذشته 8,5 میلیون تن فولاد از کشور صادر شده است. وی در ادامه یادآورشد: چالش اصلی صنعت فولاد ایران در شرایط حاضر پیدا کردن بازارهای صادراتی است که باید در این مسیر تلاش های مضاعفی صورت گیرد.

    

مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه:

فرهنگ و صنعت نیازمند همگرایی مستمر  است

ایرج ترابی، مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه، در دیدار با علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و دبیر جشنوارۀ بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان گفت: فرهنگ و صنعت نیازمند همگرایی مستمر هستند.

وی با اشاره به نقش فرهنگ در غنی‌سازی فرهنگی خانواده‌ها به‌عنوان پشتوانۀ اصلی سازمان تصریح کرد: فولاد مبارکه به موازات تولید و توسعۀ شرکت، در بخش توسعۀ فرهنگی کارکنان و خانواده‌ها نیز به فراخور مناسبت‌ها و موارد مختلف، اقلام و کالاهای فرهنگی متناسب اعضای خانواده‌های شرکت در نظر گرفته که تأثیر فرهنگی شگرفی داشته است. مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه با تأکید بر این‌که تولید محتوای فرهنگی مشترک صنعتی در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی باعث می‌شود مردم و قشرهای گوناگون جامعه بیش‌ازپیش با فرهنگ صنعتی آشنا شوند، افزود: بنگاه‌های اقتصادی با عجین شدن در مقولۀ فرهنگ بهتر می‌توانند در جامعه معرفی شوند و به تولید خود ادامه دهند. ترابی تصریح کرد: همان‌گونه که تولید محصول در فولاد مبارکه بر اساس استاندارد فنی جهانی است، پیوست فرهنگی نیز باید با زبان مشترک استانداردسازی شود تا نتیجۀ مطلوب حاصل شود.

    

۱.۷ میلیون تن به ظرفیت تولید بیلت فولادی افزوده می‌شود

تا پایان سال جاری کارخانه فولاد سازی زرند کرمان افتتاح می‌شود و 1.7 میلیون تن به ظرفیت تولید بیلت فولادی افزوده خواهد شد . تا پایان سال جاری کارخانه فولاد سازی زرند کرمان افتتاح می‌شود و 1.7 میلیون تن به ظرفیت تولید بیلت فولادی افزوده خواهد شد .  اسفند ماه امسال شاهد افتتاح پروژه فولاد در کرمان خواهیم بود که سالانه 1.7 میلیون تن بیلت فولادی از گندله سنگ آهن تولید می‌کند. با بهره‌برداری از این پروژه علاوه بر تامین نیاز بازار داخلی کشور صادارت مازاد نیز به کشورهای هدف صادراتی صورت می گیرد. این کارخانه که بیلت و بلوم فولادی تولید می کند در زمینی به مساحت 376 هکتار تاسیس شده است و به طور مستقیم 4500 نفر را مشغول به کار می‌کند.‌ همچنین 45 هزار نفر به طور غیر مستقیم و در مشاغل مختلف منتفع خواهند شد.

در این پروژه بزرگ که اکنون 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد 760 میلیون دلار سرمایه‌گذاری صورت گرفته است .