* امتناع از بازی یا تمرین اغلب می‌تواند به یک فوتبالیست خواهان جدایی کمک کند اما همیشه اینطور پیش نمی‌رود. تلاش الکساندر ایساک، برای انتقال به لیورپول، بدون شک داستان اول پنجره نقل‌و‌انتقالات تابستانی 2025 بوده و هنوز مشخص نیست این مهاجم در ادامه فصل در سنت جیمز پارک خواهد بود یا آنفیلد. مهاجم سوئدی اولین بازیکنی نبوده که برای رسیدن به خواسته‌اش چنین راهی را انتخاب کرده و آخرین هم نخواهد بود. فوتبال360 فهرستی از بازیکنانی تهیه کرده که پیش از ایساک این راه را رفته‌اند. 

* هافبک آرژانتینی همه فن حریف درست قبل از دیدار لیگ برتر با منچسترسیتی در ۲۳ آگوست ۲۰۱۰ درخواست انتقال خود را ارائه داده بود و از بازی در ایستلندز خودداری کرد تا قرمزها را مجبور به فروش خود به بارسلونا کند. ماسکرانو درباره این موضوع گفته بود:«ما در مورد تمدید قراردادم صحبت کرده بودیم اما به نظر می‌رسید مدیران به من اهمیتی نمی‌دهند. در پیش‌فصل پس از رفتن رافا بنیتس، روی هاجسون از راه رسید. با کریستین پرسلو، مدیر عامل، جلسه‌ای داشتیم. به من گفت اگر پیشنهاد خوبی برسد می‌توانم بروم. پیشنهادی روی میز بود اما لیورپول به دنبال راه دیگری می‌گشت. من عصبانی شدم چون آنها به قول خود عمل نمی‌کردند. امتناع از بازی را برای نشان دادن ناراحتی‌ام انتخاب کردم. به باشگاه گفتم به دلایل خانوادگی می‌خواهم بروم، بنابراین از اینکه مجبور بودم آنطور رفتار کنم بسیار ناراحت به نظر می‌رسیدم. چاره دیگری وجود نداشت در غیر این صورت، لیورپول به قولش عمل نمی‌کرد.»

* دوران کارلوس تبس در منچسترسیتی پر از داستان و حاشیه بود. او پیش از این به طور علنی از روش‌های تمرینی روبرتو مانچینی انتقاد کرده و درخواست انتقالش توسط باشگاه رد شده بود، اوضاع در ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۱ به نقطه جوش رسید زیرا به گفته مانچینی، تبس در نیمه دوم بازی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بایرن مونیخ در آلیانز آرنا از آمدن به عنوان بازیکن تعویضی خودداری کرد. مربی ایتالیایی درباره این اتفاق به خبرنگاران گفت:«من تعویض‌ها را تصمیم می‌گیرم، نه کارلوس. آیا فکر می‌کنید در بایرن مونیخ یک بازیکن می‌تواند این‌گونه بازی کند؟ یا میلان و منچستریونایتد؟ نه. ۳۰ دقیقه تا پایان بازی مانده بود. وقت برای تغییر بازی وجود داشت.» با این حال، تبس اصرار داشت همه اینها یک سوء‌تفاهم بزرگ بوده:«همیشه تمام تلاشم را برای باشگاه کرده‌ام. در مونیخ، گرم کرده و آماده بازی بودم. الان زمان مناسبی برای پرداختن به جزئیات دقیق این موضوع نیست. می‌خواهم بگویم هرگز از بازی کردن امتناع نکردم.» تبس در ابتدا محروم و سپس برای مدتی به مرخصی اجباری محکوم شد. با این حال، پس از عدم موفقیت در جدایی از سیتی، ضمن عذرخواهی به خاطر رفتارش، توسط مانچینی به تیم بازگشت و در ادامه نقش خود را در قهرمانی سیتی در لیگ برتر ۱۲-۲۰۱۱ ایفا کرد.

* در ژانویه ۲۰۱۷، دیمیتری پایت پس از رد پیشنهاد ۱۹ میلیون پوندی باشگاه سابقش مارسی برای جذب او، به اسلاون بیلیچ، سرمربی وستهام، اعلام کرد دیگر تمایلی به بازی در  تیم ندارد. بیلیچ اصرار داشت این مهاجم فروخته نخواهد شد. این بیلیچ توضیح داد:«مساله پول یا چیز دیگری نیست. ما می‌خواهیم بهترین بازیکنانمان را حفظ کنیم. با رییس صحبت کردم. به او قرارداد طولانی مدت دادیم زیرا می‌خواهیم بماند. انتظار دارم برگردد و تعهد و عزم خود را به تیم نشان دهد.» با این حال، پایت ایده‌های دیگری داشت و رفتار مخرب او در نهایت وستهام را به پذیرش پیشنهاد بهبود یافته مارسی وا داشت.

* منچسترسیتی در تابستان ۲۰۲۰ سعی کرد هری کین را از تاتنهام به خدمت بگیرد اما پیشنهاد آنها بلافاصله مورد قبول قرار نگرفت. پس از ملاقات با دنیل لوی، کین با این تصور مواجه شد که در پایان فصل بعد اجازه جدایی داده می‌شود‌. تفسیر رییس تاتنهام متفاوت بود. لوی می‌خواست پیشنهادهای آینده را برای ارزشمندترین دارایی فقط بررسی کند. بنابراین وقتی تاتنهام در سال ۲۰۲۱ پیشنهاد دیگری از سیتی را رد کرد، کین خشمگین بازگشت خود را به تمرینات پیش فصل به تعویق انداخت؛ به این امید که لوی را برای فروش خود قبل از پایان پنجره نقل و انتقالات تابستانی تحت فشار قرار دهد. این ترفند اما جواب نداد و پس از غیبت در دو بازی اول تاتنهام در فصل ۲۰۲۱-۲۰۲۲، کین با اکراه به تیم بازگشت.