یک نماینده مجلس با اشاره به تعیین وضعیت شهدا و جانبازان جنگ 12 روزه گفت: این اقدامات موضوع جدیدی نیست و در حوزه تقنین یا سیاست‌گذاری نقصی وجود ندارد. این روند جزو وظایف تعریف‌شده بنیاد شهید است و این بنیاد بر اساس وظیفه ذاتی خود و سیاست‌های کاری، این موضوع را دنبال می‌کند. تأکید ما بر تسریع در این امر است تا خانواده‌ها در پیچ و خم بروکراسی گرفتار نشوند. اطلاع ما حاکی از آن است که بنیاد شهید مسیر خود را دنبال می‌کند و نه تنها در این خصوص کوتاهی نکرده، بلکه وظایف سازمانی خود را در قبال این خانواده‌ها انجام داده و خواهد داد.

عباس گودرزی در گفت و گو با «توسعه ایرانی»: با توجه به خساراتی که به بخشی از مردم در اقشار مختلف وارد شد، ضرورت دارد که دولت بسته حمایتی خود را برای کمک‌رسانی و پیگیری مشکلات جامعه هدف تهیه کند. این بسته باید به گونه‌ای طراحی شود که در کوتاه‌ترین زمان و با یک فرآیند روشن و مشخص، مسائل کسانی که از جنگ تحمیلی خسارت دیدند، پیگیری شود

به گزارش گروه شهرنوشت «توسعه ایرانی»، در دل تاریخ، لحظاتی وجود دارند که نه تنها سرنوشت افراد بلکه سرنوشت یک ملت، را رقم می‌زنند. جنگ ایران و اسرائیل، یکی از این لحظات تلخ و دردناک است که یادآور قربانیان بی‌گناه و انسان‌های شریف است. در جنگ تحمیلی 12 روزه بین اسرائیل و ایران بیش از هزار نفر جان خود را از دست دادند، بیش از هزار انسان که هر یک داستانی از عشق، امید و آرزوهای ناتمام در دل داشتند. کشته شدن این هزار نفر، یادآور درد عمیق و غم‌انگیزی است که بر دل‌های بازماندگان نشسته و زخم‌های عمیقی را بر پیکره جامعه بر جای گذاشته است. 

سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید در روزهای گذشته با اشاره به آمار شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اعلام کرد: آمار شهدای تجاوز رژیم صهیونی به مرز ۱۱۰۰ نفر رسیده است. اگرچه به گفته وی  روند تشخیص هویت شهدا در کمتر از ۲۴ ساعت انجام شده است. در این حملات همچنین حدود ۵ هزار و ۶۰۰ نفر مجروح شدند که به گفته رئیس بنیاد شهید برای این افراد نیز پرونده تشکیل شده است. 

اما آنچه که درخصوص کشته شدن بیش از هزار نفر باید از سوی دولت مورد توجه قرار بگیرد وضعیت  ثبت، شناسایی، رسیدگی حقوقی و قانونی به وضعیت شهدا و جانبازان جنگ ۱۲ روزه اخیر، و نیز حمایت فوری و شایسته از خانواده‌های آنان است.

یک نماینده مجلس:  اقدام در خصوص شهدا موضوع جدیدی نیست و در حوزه تقنین یا سیاست‌گذاری نقصی وجود ندارد. این روند جزو وظایف تعریف‌شده بنیاد شهید است و این بنیاد بر اساس وظیفه ذاتی خود و سیاست‌های کاری، این موضوع را دنبال می‌کند. تأکید ما بر تسریع در این امر است تا خانواده‌ها در پیچ و خم بروکراسی گرفتار نشوند. اطلاع ما حاکی از آن است که بنیاد شهید مسیر خود را دنبال می‌کند و نه تنها در این خصوص کوتاهی نکرده، بلکه وظایف سازمانی خود را در قبال این خانواده‌ها انجام داده و خواهد داد

در همین رابطه عباس گودرزی نماینده مجلس در گفت و گو با «توسعه ایرانی» گفت: با توجه به خساراتی که به بخشی از مردم در اقشار مختلف وارد شد، ضرورت دارد که دولت بسته حمایتی خود را برای کمک‌رسانی و پیگیری مشکلات جامعه هدف تهیه کند. این بسته باید به گونه‌ای طراحی شود که در کوتاه‌ترین زمان و با یک فرآیند روشن و مشخص، مسائل کسانی که از جنگ تحمیلی خسارت دیدند، پیگیری شود. شاهد هستیم دولت در این عرصه ورود کرده است.

دولت سیاست‌های حمایتی خود را نیز  اعلام کرده است

وی ادامه داد: شهرداری تهران نیز در این زمینه کمک کرده و مجلس شورای اسلامی در قالب نشست‌ها و جلسات متعدد در کمیسیون‌ها، موضوع را مورد پیگیری قرار داده است. چارچوب بحث تقریباً مشخص است و دولت سیاست‌های حمایتی خود را نیز اعلام کرده است. یکی از این موارد، پرونده شهدا و جانبازان عزیز این جنگ است که باید در بنیاد شهید مراحل خود را طی کند تا بازماندگان و خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان تحت پوشش قرار گیرند.

این نماینده مجلس گفت: این اقدامات موضوع جدیدی نیست و در حوزه تقنین یا سیاست‌گذاری نقصی وجود ندارد. این روند جزو وظایف تعریف‌شده بنیاد شهید است و این بنیاد بر اساس وظیفه ذاتی خود و سیاست‌های کاری، این موضوع را دنبال می‌کند. تأکید ما بر تسریع در این امر است تا خانواده‌ها در پیچ و خم بروکراسی گرفتار نشوند. اطلاع ما حاکی از آن است که بنیاد شهید مسیر خود را دنبال می‌کند و نه تنها در این خصوص کوتاهی نکرده، بلکه وظایف سازمانی خود را در قبال این خانواده‌ها انجام داده و خواهد داد.

در خدمات‌رسانی به آسیب‌دیدگان 

از جنگ نقص و کمبودی ایجاد نشود

گودرزی گفت: چنانچه ضرورت باشد که تصمیمی در این خصوص در مجلس اتخاذ شود، مجلس شورای اسلامی تمام قد در کنار دولت خواهد بود تا در خدمات‌رسانی به این عزیزان و به همه اقشار آسیب‌پذیر جنگ، نقص و کمبودی ایجاد نشود. 

وی تاکید کرد: طبق روند جاری بنیاد شهید، برای همه کسانی که در نبرد و رزم مستقیم با دشمن یا در حوادث ناشی از تجاوز دشمن آسیب دیده‌اند، پرونده جانبازی و شهادت تشکیل می‌شود.