شرکت‌های هواپیمایی صدها میلیارد تومان از وجوه مسافران را بازنگردانده‌اند

سازمان هواپیمایی کشوری این روزها، روزهای شلوغی را به لحاظ تصمیم‌گیری برای بازگشایی ناوگان هوایی پشت سر می‌گذارد. از یک سو این سازمان در یک اقدامی عجیب با معرفی 6 آژانس متخلف به دادسرا در پی عدم استرداد وجوه مسافران در پی جنگ 40 روزه و از سوی دیگر عدم تمکین ایرلاین‌ها و شرکت های هواپیمایی از دستورات و حتی دستورالعمل‌های حقوق مسافر، به نظر می‌رسد باید منتظر افزایش بهای بلیت هواپیما بود.

به گزارش اقتصادآنلاین، با آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران و بسته شدن حریم هوایی برخی از مسافران با درخواست وجه بلیت طبق دستورالعمل سازمان هواپیمایی خواستار عودت وجه شدند، اما در همان روزها سازمان هواپیمایی کشوری تعطیلی بانک‌ها را دلیل عدم استرداد وجوه بلیت پروازهای لغو شده عنوان کرد. پیشتر مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی، در پاسخ به این پرسش که «طبق دستورالعمل حقوق مسافر، وجه بلیت پروازهای لغو شده باید به مسافران مسترد شود، اما برخی گزارش‌ها حاکی از این است که هنوز ایرلاین‌ها و دفاتر فروش این اقدام را اجرایی نکرده‌اند»، گفته بود که به نظر می‌رسد برای عودت وجه مسافران باید شرایط جنگی به اتمام برسد و اوضاع مناسب شود. اما آنچه که مشخص است این است که بر اساس ضوابط و دستورالعمل حقوق مسافر، وجوه پروازهای باطل شده به مسافران بازگردانده خواهد شد. او افزوده بود: «شرکت‌های هواپیمایی در حال آماده‌سازی برای انجام پروازهای داخلی و خارجی هستند. طبق روال، ایرلاین‌ها باید مجوزهای لازم برای انجام پروازها را از سازمان هواپیمایی کشوری 

دریافت کنند.»

از مجموع ناوگان هوایی کشور که بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ فروند برآورد می‌شود، پیش از این وقایع حدود ۱۵۰ فروند در حال پرواز بودند و مابقی به دلایل فنی نظیر نقص موتور زمین‌گیر بودند. با کسر ناوگان آسیب‌دیده، اکنون حدود ۱۳۰ هواپیمای فعال در اختیار داریم. اگر چه مقامات ارشد وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشوری همواره بر نوسازی صنعت ناوگان هوایی تاکید دارند و معتقد هستند که نوسازی ناوگان نیازمند هزینه‌های سرسام آور دولتی و بخش خصوصی است، اما به نظر می‌رسد آسیبی که ۷ فرودگاه کشور و به تبع آن برخی ایرلاین‌ها خورده‌اند، نیازمند یک سرمایه‌گذاری عظیم و بلندمدت است که ظاهرا بخشی از آن را قرار است مسافران تامین کنند.

اما حالا سازمان هواپیمایی کشوری تلاش دارد هر چه سریعتر بازگشایی فرودگاه های کشور را استارت بزند. حال روند بازگشایی آسمان کشور به چهار مرحله تقسیم شده است که در مرحله اول، پروازهای عبوری؛ در مرحله دوم، پروازهای فرودگاه‌های شرق کشور؛ در مرحله سوم، پروازهای فرودگاه‌های مهرآباد و امام (ره)؛ و در مرحله چهارم، پروازهای فرودگاه‌های غرب کشور برقرار خواهد شد. آنطور که برخی منابع خبری اعلام کرده‌اند شش فرودگاه مهرآباد، امام (ره)، مشهد، بیرجند، گرگان و زاهدان بازگشایی شده است و انطور که برخی سایت‌های فروش بلیت خبر داده‌اند بلیت مسیر تهران- مشهد ۸ میلیون تومان گزارش شده است. نکته‌ای که در این رشد قیمت بلیت وجود دارد این است که برخی از ایرلاین‌ها با توجه به بدهی خود به مسافران در دوران جنگ این خبری خوشحال کننده می‌تواند برای شرکت‌های هواپیمایی باشد.

حرمت‌الله رفیعی، دبیر انجمن دفاتر خدمات مسافرتی، در واکنش به اقدام سازمان هواپیمایی کشوری که گفته می‌شود در پی عدم بازگشت وجوه بلیت‌ها، ۶ شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی (چارترکننده) به دلیل تخلف محرز به دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی معرفی کرده است، گفت: «مشکل اصلی نه دفاتر، بلکه شرکت‌های هواپیمایی هستند که صدها میلیارد تومان از وجوه مسافران را بازنگردانده‌اند و همین موضوع باعث نارضایتی گسترده شده است.» اما حمیدرضا صانعی، معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری، اعلام کرد که فروش بلیت هواپیما در حال حاضر متوقف است و مردم برای اطلاع از آخرین وضعیت فرودگاه‌ها و امکان خرید بلیت، باید به اطلاعیه‌های رسمی این سازمان توجه کنند.

به نظر می‌رسد با بازگشایی 6 فرودگاه کشور و فروش بلیت هواپیما این روزها ایرلاین‌ها خوشحال‌تر از مسافران باشند چرا که با گران‌تر کردن بهای بلیت مسیرها می‌توانند سود خوبی بعد از یک وقفه تعطیلی به دست بیاورند.