رئیس انجمن صنفی پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی با اشاره به اخراج کارگران افغان، عنوان کرد: این موضوع سبب کاهش تولید قارچ شده است. به گزارش مهر، مهدی رجبی با اشاره به اینکه با بهم خوردن تعادل در عرضه و تقاضا قیمت‌ها روند صعودی پیدا کردند، توضیح داد: تولید قارچ به دما و رطوبت وابسته است. بسیاری از واحدهای صنفی پرورش قارچ سنتی بوده و قدرت خرید ژنراتور ندارند. به عنوان مثال، ممکن است یک واحد صنفی با ۴ تا ۵ میلیارد تومان راه اندازی شده باشد اما قیمت یک ژنراتور امروز با نمود پیدا کردن ناترازی انرژی و خاموشی‌های روزانه سبب شده تا با سرمایه گذاری اولیه یک واحد صنفی پرورش قارچ برابری کند. در نتیجه این امر، بخشی از واحدهای تولیدی تعطیل کرده‌اند.