رئیس اتحادیه نان‌های فانتزی تهران از افزایش 15 درصدی قیمت نان‌های صنعتی در سال جاری گفت و تصریح کرد که این میزان از افزایش مطلوب نانوایان نیست و به اقتضای کشش بازار بوده است. به گزارش ایلنا، محمدجواد کرمی در تشریح  فضای کنونی بازار این اقلام بیان کرد: در اوایل سال 1402 با افزایش قیمت مواد اولیه تولید مانند شکر، روغن، خمیر مایه، بهبود‌دهنده‌ها، دستمزد نیروی انسانی و... باز هم قیمت نان‌های صنعتی 15 درصد افزایش پیدا کرد، با این حال این افزایش قیمت دیگر به کاهش تقاضا نینجامید چون نانوایی‌ها قیمت نان را متناسب با کشش بازار افزایش داده بودند و حاضر به کاهش سود برای بقای کسب و کار خود شدند، در واقع با افزایش هزینه‌های تولید در سال جاری جهش قیمت 30 تا 35 درصدی نان صنعتی مطلوب نانوایان بود اما افزایش قیمت تا این اندازه می‌توانست تقاضا را تا جایی پایین آورد که به حذف کسب و کار آنها منتهی شود.