ایلنا- رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران خاطر نشان کرد: تن ماهی 180 گرمی مشمول قیمت‌گذاری دستوری می‌شود از این‌رو تولید متوقف و کمبود کالا در سطح عرضه به چشم می‌خورد وتولیدکنندگان بر تولید کنسروهای طعم‌دار مانند شویددار و فلفلی و 120 و 150 گرمی متمرکز شدند؛ فروشگاه‌های زنجیره‌‌ای نیز به سندیکا اعلام کردند که کمبود عرضه کاملا مشهود است. مسعود بختیاری با بیان اینکه ستاد تنظیم بازار در دی 1400 کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی را مشمول قیمت‌گذاری دستوری کرد، گفت: تعداد تولیدکنندگان و برندهای این دو محصول در کشور قابل توجه است و در کالاهایی که انحصار وجود ندارد قیمت گذاری دستوری اقدامی نادرست است. وی با تاکید بر اینکه دولت نمی‌تواند قیمت مواد اولیه تولید را کنترل کند، گفت: ستاد تنظیم بازار 6 ماه پیش با قیمت 39 هزار تومان برای کنسرو ماهی موافقت کرد و در آن زمان قیمت هر کیلو گرم ماهی تن 52 هزار تومان بود و با این نرخ قیمت هر دانه کنسرو 39 هزار تومان منطقی به نظر می‌رسد بود؛ اما در حال حاضر قیمت هر کیلو ماهی تن به بالای 120 هزار تومان رسیده است یعنی بیش از 120 درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است و در این شرایط امکان فروش کنسرو ماهی دانه‌ای 39 هزار تومان وجود ندارد چرا که بیش از 70 درصد نرخ نهایی کنسرو را قیمت ماهی تعیین می‌کند.