ستاد امر به معروف و نهی از منکر جان باختن مهسا امینی را دستمایه‌ای کرد تا بار دیگر پیشنهاد قبلی خود را تکرار کند. براساس نظر این ستاد؛ برای رفع معضل بدحجابی باید مساله جرم بودن بدحجابی که نیاز به دستگیری و پرونده‌سازی و دادگاهی شدن دارد، برداشته شود و بر اساس طرح جامع عفاف و حجاب با نگاه تخلف با بدحجابی برخورد شود.

این ستاد که پیش از این با تهیه طرحی۱۲۰ صفحه‌ای با رویکرد جداسازی کامل جنسیتی، خواهان جریمه مالی افراد بدحجاب شده بود، دیروز بعد از حاشیه‌ها و اعتراض‌های فراوان به دستگیری مهسا امینی دختر 22 ساله سقزی در تهران و فوت او در مقر گشت‌ارشاد، بار دیگر محتوای طرحش را در قالب بیانیه‌ای تکرار کرد.  ستاد امر به معروف و نهی از منکر در بیانیه خود شیوه فعلی اجرای قوانین حجاب در ایران را تنش‌زا دانست و خواهان تصویب قوانین موثرتر از سوی مجلس شد.

در بیانیه ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با امضای سیدعلی خان‌محمدی، سخنگوی این ستاد ضمن تاکید بر شفاف‌سازی ماجرای فوت مهسا امینی، آمده است: «ستاد امربه معروف و نهی از منکر همانگونه که بارها اعلام کرده است با تکلیفی که منجر به مقابله مستقیم پلیس با بدحجابان شود مخالف و معتقد است با راهکار مناسب و بدون تنش‌های اجتماعی این مساله را می‌توان تدبیر نمود بنا به طرح جامع ستاد امربه معروف و نهی از منکر پلیس به گشت‌ارشاد مسئولین و اقویا و در حمایتی از معتمدین مردمی تبدیل وضعیت دهد».در ادامه این بیانیه گفته شده است: «اکنون که رئیس‌جمهور به وزیر کشور دستور پیگیری داده است مناسب است وزیر کشور فقط به صورت موردی به جزییات صرفا این حادثه اکتفا نکند از وزیر کشور می‌خواهیم این مساله را به صورت کامل بررسی کند آیا ۳۲ دستگاهی که در خصوص عفاف و حجاب بنا به مصوبه شورای انقلاب فرهنگی ۳۳۰ تکلیف قانونی داشتند به وظایف خود عمل کرده اند تا این مسایل پیش نیاید،آیا به وظایف قانونی خود درست عمل کرده‌اند؟ آیا برای این جوان ۲۳ ساله در جمهوری اسلامی فرهنگ‌سازی لازم توسط دستگاه‌های فرهنگی صورت پذیرفته است یا فقط شعار کار فرهنگی داده شده است؟ آیا صدا و سیما به عنوان نهادی که بیشترین وظایف را در قانون برای او در نظر گرفته شده است و بیشترین مسوولیت فرهنگسازی را در این ماجرا و امثال ان را دارد به وظایف فرهنگی خود عمل کرده است که وقتی یک جوان و هزاران جوان دیگر ما چگونه عمل کند تا با نیروی قهری پلیس مواجه نشود؟ آیا پلیس ما اموزش‌های لازم را به پرسنل خود داده است که کرامت انسانی افراد را حفظ کنند؟».

در این بیانیه با تاکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی باید به صورت جدی به این مساله ورود پیدا کرده و جامعه را از التهاب بحران‌ها و ایجاد حوادثی که هر از چندگاهی به وقوع می‌پیوندد نجات دهد، آمده است: «مجلس شورای اسلامی نباید منتظر بماند تا آمر به معروف و ناهی ازمنکری مورد ضرب و جرح یا شهادت قرار بگیرد یا جوان بدحجابی در فرایند اعمال قانون پلیس سکته نماید بعد منفعلانه حرکتی و صحبتی کند به قول شهید سلیمانی همه اینها فرزندان ما هستند چرا باید بین فرزندان در بی‌قانونی و بی‌مدیریتی نزاع صورت بگیرد؟».

ستاد امربه معروف و نهی از منکر همچنان تاکید کرده است که برای رفع معضل بدحجابی باید مساله جرم بودن بدحجابی که نیاز به دستگیری و پرونده‌سازی و دادگاهی شدن دارد، برداشته شود و بر اساس طرح جامع عفاف و حجاب با نگاه تخلف با بدحجابی برخورد گردد که حل مساله بدون هرگونه تنش اجتماعی کمک می‌‌کند، البته دشمنان مایل‌اند همیشه تنش‌های اجتماعی وجود داشته باشند.