فخرالدین احمدی، بازرس آبزیان اتحادیه پرنده و ماهی تهران گفت: به‌رغم اینکه در ماه‌های سرد سال مصرف ماهی در بین خانواده‌ها افزایش می‌یابد، اما با افزایش قیمت‌ها و هزینه‌های زندگی، مصرف آبزیان در تهران روزانه حدود ۱۰۰ تن کاهش یافته است.  به گفته او این کاهش مصرف در سایر مناطق کشور نیز وجود دارد. این در حالی است که فقر غذایی و کاهش مصرف مواد پروتئینی و ویتامین‌ها در بلندمدت اثراتی مثل سوءتغذیه، افزایش هزینه سلامت و بهداشت شخصی و عمومی و ... را به همراه دارد.