فرمانده سپاه ناحیه فومن در ویدیویی که از او منتشر شده بیان کرد: یک بخشش را اینجوری نشان دادیم که مردم وارد قبر و قبرستان می شوند و بعداز آن در بخش دیگری که همه در همین مسیر هستند، بحث نکیر و منکر را دارد، بحث جهنم را ما طراحی کرده ایم. در این جهنم از پل صراط عبور می کنند. سعی کردیم این جذابیت ها را در آن پل صراط ایجاد کنیم. عقبه هایی به عنوان غرفه‌های جهنم در هفت گناه کبیره پیش بینی شده و دارد کار می شود و آتشی که در زیر این جهنم به شکل واقعی روشن است. و مخاطب و بیننده حس می کند.

به گزارش دیده‌بان ایران؛  فرمانده سپاه ناحیه فومن در ویدیویی که از او منتشر شده می‌گوید که این یک کار بزرگ فرهنگی و رسانه‌ای کشور است که برای اواین بار است که در داخل ایران در شهرستان فومن انجام می‌دهیم.

وی افزود: نمونه این کار در یک بخش کوچکترش، رزمایش جلوه‌های عاشقی چند شهرستان انجام داده‌اند اما ما مقداری به این کار شاخ و بال دادیم و کار را گسترده تر کردیم. یک سری موضوعات را به آن اضافه کردیم.

وی افزود: همه اینها طبق آیات قرآن است و مورد تایید مراجع عظام در قم قرار گرفته است.

 طراح موضوع جهنم واکنش‌های منفی بسیاری به دنبال داشت. برای نمونه  فاضل میبدی با بیان اینکه از کاسبان دین انتظاری نیست چرا متولیان دین در برابر خرافات سکوت کردند؟

در این مورد نوشت:

امثال  پدیده  ( جهنم‌سازی) در جمهوری اسلامی رواج وسابقه دارد، ولی انجام چنین کارهای ملال آور طبیعی وتنها ناشی از نادانی نیست. اینها از کدام پایگاه فکری وعوامل نفوذی هدایت می شوند؟ خدا داند؛ البته برای کارگردانان این سناریوها روشن است که چه می کنند . خوب فهمیدند چه جور دین خدا را خراب و جامعه را عقب مانده وکشور را پس مانده نگهدارند. 

هیچ روزگاری مانند امروز مراجع و عالمان دین در برابر انحرافات و بدعتها ساکت نبوده اند. از یکسو متولیان حوزه دنبال تمدن نوین اسلامی هستند، از سوی دیگر پروژه آشنایی با قبر و‌قیامت  و نکیر و منکر وکرامت سازی با پول ملت اجرا می شود. 

فرد دیگری سقوط بالگرد رییس جمهور پیشین را همراه با طوفانی در مشهد قلمداد می کند، تا برای آن مرحوم‌ کرامات بسازدو...

از این جاهلان و یا کاسبان انتظاری نیست، چرا مراجع و متولیان دین در برابر این خرافات زهر آگین سکوت می کنند؟ جای تامل است.

داستان ملامت احبار- عالمان یهود- و رهبان -عالمان نصاری- که در قرآن آمده و اینها در برابر “ قول اثم” ( گفتن حرف مفت) و” اکل سحت” ( خوردن مال مفت) نهی نمی کردند، برای تذکر به علمای اسلام نیز هست. ‌(لَوْ لا یَنْهاهُمُ الرَّبَّانِیُّونَ وَ الْأَحْبارُ عَنْ قَوْلِهِمُ الْإِثْمَ وَ أَکْلِهِمُ السحت( مایده/ ۶۸)‌).

هرچند برخی کسانی که در لباس کسوت عالم دینند، منافع خود را در ترویج بدعتهاوخرافات می بینند.

 امید است فریادی بلند شود تا به فرموده امام علی، دین خداوند اسیر دست اشرار نباشد و به هوش باشیم تا داستان کلیساها در قرون وسطی در این جا تکرار نگردد.