با آغاز مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا، این موضوع به یکی از محورهای اصلی بحث‌های سیاسی در کشور تبدیل شده است. احزاب و گروه‌های مختلف نظرات خود را درباره این مذاکرات مطرح کرده‌اند. اسدالله بادامچیان، رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه، در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، به تحلیل رویکرد این حزب نسبت به مذاکرات پرداخته و نکات مهمی را مطرح کرده است. رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه، در گفت‌وگویی با ایلنا، گفت: حزب موتلفه هیچ‌گاه با مذاکره مخالف نبوده و نیست، اما درباره این‌که چه کسی مذاکره کند، نظر دارد. او بیان می‌کند که وقتی دشمن حمله می‌کند، نباید به تفکیک‌های سیاسی پرداخت و باید از ناموس و کشور دفاع کرد. او به تاریخ اشاره می‌کند و می‌گوید که باید از تجربیات گذشته درس بگیریم و بر اساس اصول خود عمل کنیم، نه تقلید از دیگران.

اسدالله بادامچیان، با انتقاد از جریان‌های غرب‌زده و چپ‌زده در جامعه گفت: که این گروه‌ها اگر آمریکا مذاکره را قبول کند، به راحتی آن را می‌پذیرند و اگر آمریکا مخالفت کند، موضع خود را تغییر می‌دهند. او به این نکته تأکید دارد که اگر آمریکا بخواهد ایران را وادار به سازش کند، این گروه‌ها به هیچ چیز دیگری توجه نمی‌کنند.

وی همچنین در رابطه با تهدیدات آمریکا عنوان کرد: که انتظار خیر از شیطان نباید داشت. بادامچیان به تجربه برجام و مذاکرات قبلی اشاره می‌کند و می‌گوید که آمریکا و اروپا به وعده‌های خود عمل نکردند و مقام رهبری نیز تأکید کرده که مذاکره با آمریکا در این شرایط شرافتمندانه نیست. او معتقد است که اکنون آمریکا نیاز به مذاکره دارد و دچار بحران اقتصادی و اجتماعی است.

بادامچیان درباره ترامپ و سیاست‌ها او گفت: ترامپ دیوانه نیست، بلکه پوپولیست است و با استفاده از مشکلات آمریکا به قدرت رسیده است. او تأکید می‌کند که اگر ترامپ نتواند از عهده مذاکره بربیاید، ممکن است به گورباچف آمریکا تبدیل شود. او همچنین به وضعیت اسرائیل و عدم سودمندی این کشور برای غرب اشاره می‌کند و می‌گوید که اسرائیل در حال حاضر مضر است.

بادامچیان به تهدیدات آمریکا نیز اشاره می‌کند و می‌گوید: این تهدیدات بدون پشتوانه هستند. او به تاریخ اشاره می‌کند و می‌گوید که ایران در برابر تهدیدات ایستادگی کرده و نباید از این تهدیدات ترسید. او تأکید می‌کند که اگر ترامپ واقعاً خواستار پایان جنگ چهل ساله با ایران باشد، باید پول‌های بلوکه شده ایران را آزاد کند.

او همچنین به اهمیت انتخاب مذاکره‌کنندگان تاکید دارد و تصریح کرد:  باید افرادی با تجربه و توانمند برای این کار انتخاب شوند. بادامچیان از عراقچی به عنوان یک مذاکره‌کننده قوی یاد می‌کند و تأکید می‌کند که انتخاب‌های درست می‌تواند به نتایج مثبت منجر شود.