نماینده مردم تهران در مجلس گفت: امروز کشور درگیر تحریم‌های داخلی است و از فقدان یک مدیریت مقتدر اقتصادی در دولت رنج می‌برد. متأسفانه کم‌اعتنایی ریاست محترم جمهور به حوزه اقتصاد باعث شده که حتی دستگاه‌های فرابخشی و کلان اقتصادی مثل بانک مرکزی، وزارت امور اقتصادی ودارایی، سازمان برنامه و بودجه، وزارت صمت، وزارت نفت و دیگران به صورت جزیره‌ای و ملوک‌الطوایفی اداره شوند.

الیاس نادران در نطق میان‌دستور خود در نشست علنی دیروز مجلس، در این خصوص ادامه داد: تزریق ناامیدی از بیرون وقتی با این ناکارآمدی‌های مدیریتی ممزوج می‌شود، اعتماد عمومی که ریشه سرمایه اجتماعی است را از بین می‌برد، حال آنکه گشایش‌های ارزی از مهرماه چشم‌انداز روشنی را نوید می‌دهد. نادران خاطرنشان کرد: از ریاست‌جمهور به عنوان فرمانده این میدان می‌خواهم مدیریت یکپارچه اقتصادی را بر اقتصاد ملی حاکم کند و ظرفیت‌های تولیدی، مالی و فکری کشور در بخش خصوصی و سایر قوا بهره گیرد.

سخنگوی دولت، مجلس را به تمسخر گرفته است

وی گفت: مجلس هر چند با تأخیر پس از چهار ماه با بررسی راه‌های مختلف تأمین مالی طرح کوتاه‌مدت معیشت مردم از طریق کالابرگ‌های الکترونیکی را تصویب کرد. امروز برای مردمی که زیر چرخ‌دنده‌های تحریم خارجی، ناکارآمدی مدیریتی داخلی و سوءاستفاده عده‌ای فرصت‌طلب صاحب قدرت اقتصادی گرفتار شده‌اند، حل معضلات معیشتی یک انتخاب نیست، یک ضرورت است. نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: متأسفانه سخنگوی دولت که بیشتر استاد جنگ روانی است تا کارشناس اقتصادی، برخلاف رویه‌های ریاست‌جمهوری، مجلس را به تمسخر گرفته است. من از همین تریبون مسئولان دولتی را در رابطه با طرح مجلس و راه‌های تأمین مالی آن به مناظره دعوت می‌کنم تا معلوم شود کدام شیوه‌ها، عملکردها و رویکردها در بودجه 99 عاقلانه‌تر، عادلانه‌تر و شدنی‌تر است و آثار تورمی کمتری دارد و طبقات ضعیف و متوسط را بیشتر حمایت می‌کند. وی خاطرنشان کرد: طرح‌های دیگری در حمایت از تولید و برداشتن تحریم‌های داخلی در دست بررسی است که ان‌شاءالله در بودجه 1400 و قبل از آن اعمال خواهد شد. نادران همچنین گفت: چرا پس از گذشت بیش از پنج ماه خروجی قابل اعتنایی در حوزه اقتصادی و اجتماعی نداریم الا طرح معیشت که در حال بررسی است؛ آفت، عمده سرگرم شدن نماینده به حوادث زیانبار یا سهل‌انگاری در کار و یا دسته‌بندی‌های ناسالم و قومی و قبیله‌ای و منطقه‌ای است. دو آفت مجلس را تهدید می‌کند. نحوه شکل‌گیری ساختار قدرت در مجلس و متأسفانه زین کردن اسب برای انتخابات 1400 توسط عده‌ای از نمایندگان.