برکناری مدیرعامل چوکا در پی اعتراضات کارگری
با تصمیم هیات مدیره «هلدینگ سلولزی تأمین (تاسیکو)»، مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ ایران (چوکا) از سمت خود برکنار شد. این تغییر مدیریتی در پی اعتراضات اخیر کارگران صورت گرفته است.
کارگران شرکت چوکا در تماس با ایلنا ضمن اعلام این خبر با بیان اینکه مشکلات صنفی این واحد تولیدی از حدود شش ماه پیش همزمان با شروع به کار مدیرعامل سابق تشدید شده بود، اظهار داشتند که این دوره با بدهیهای مالی گسترده به کارگران و برخی نهادهای دولتی و توقف فعالیت کارخانه همراه بوده است.
نمایندگان کارگری این واحد تولیدی، با انتقاد از عملکرد مدیر برکنار شده، مدعی شدند که در حالی که براساس مصوبه هیات مدیره، سقف حقوق برای مدیرعامل کارخانه ۱۳۰ میلیون تومان تعیین شده بود، مدیرعامل برکنار شده ارقام غیرمتعارفی در حدود ۲۰۰ میلیون تومان دریافت میکرده؛ در حالیکه اولویتبندی پرداختها به نفع مطالبات کارگران نادیده گرفته میشد.
براساس این گزارش، در پی تداوم اعتراضات و توقف فعالیت کارخانه، روز شنبه (۲۷ تیر ماه) جلسهای با حضور «محمد رحمانی» مدیرعامل هلدینگ سلولزی تأمین (تاسیکو) در نمازخانه کارخانه برگزار شد. در این جلسه ضمن اعلام برکناری مدیرعامل فعلی، وعده داده شد که مطالبات معوقه کارگران شامل ۵۰درصد از حقوق فروردین و اردیبهشت به همراه کل حقوق خردادماه، طی چند روز آینده پرداخت شود.
نمایندگان کارگران با اشاره به توقف طولانیمدت تولید در کارخانه چوکا، درباره روند بازگشت به چرخه فعالیت نیز گفتند: همچنین در این جلسه مقرر شد برای تأمین منابع مالی و سرمایه در گردش، جلسهای با حضور نمایندگان کارگری در دفتر شرکت تاسیکو در تهران برگزار و در مورد احیای تولید سریعاً تصمیمگیری شود.
دیدگاه تان را بنویسید