جمعی از بازنشستگان علوم پزشکی کردستان از عدم واریز پاداش پایان خدمت خود خبر دادند و گفتند: اسفند ماه سال ۱۴۰۲ بازنشست شدیم اما هنوز پاداش پایان خدمت خود را دریافت نکرده‌ایم.

به گزارش ایلنا، این بازنشستگان از پیگیری‌های خود برای دریافت پاداش پایان خدمت خبر دادند و گفتند: از بخش بهداشت و درمان سازمان برنامه و بودجه جویای حق خود شدیم و آنها اعلام کردند که بودجه لازم برای پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان اسفند ۱۴۰۲ تخصیص داده شده است.

آنها می‌گویند: گویا وزارت بهداشت این بودجه را خرج بخش دیگری کرده و معلوم نیست ما نتیجه سال‌ها کار خود را از کجا باید پیگیری کنیم؟ وزارت بهداشت به ما می‌گوید این تصمیم مدیریتی بوده و ما دخالتی آن نداریم یعنی خرج کردن حقوق سال‌ها کار ما تصمیم مدیریتی بوده است.

این بازنشستگان می‌گویند: مشکل عدم پرداخت پاداش پایان خدمت، صرفا مربوط به بازنشستگان کردستان نیست و بازنشستگان علوم پزشکی در استان‌های دیگر نیز با این مشکل مواجه هستند. آنها می‌گویند: در حالی‌که هر روز از ارزش این پاداش کار ۳۰ساله کم می‌شود، همه ارگان‌ها ما را به حال خود گذاشته‌اند و در جواب پیگیری‌های ما تنها یک چیز می‌گویند: «به ما ربطی ندارد، بروید اعتراض کنید».