مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به ضرورت تصویب افزایش حقوق بازنشستگان در هیات دولت گفت: افزایش حقوق بازنشستگان بعد از تصویب هیات دولت در واریزی ماه خرداد اعمال خواهد شد.

مصطفی سالاری در نشست با نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی اصفهان افزود: هدف‌گذاری سازمان در حوزه بازنشستگان در سال ۹۹، متناسب‌سازی حقوق مستمری‌‌بگیران است.

وی اظهار داشت: البته باید مقدمات این مساله فراهم‌ شود زیرا اگر منابع آن فراهم نشود در میان کار متوقف خواهد شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی ادامه داد: در این راستا با دولت مذاکراتی شده و همراهی خوبی در کلان این مساله در دولت وجود دارد.

سالاری با بیان اینکه همواره پیگیر مسائل و مشکلات کارگران، کارفرمایان و مستمری‌‌بگیران هستیم، یادآور شد: لایحه سه‌جانبه‌گرایی با همراهی کانون‌ها و تشکل‌های مربوطه در دی ‌ماه آماده شد و مقدمات مطرح شدن در مجلس فراهم شده ولی با توجه به شیوع بیماری کرونا و تغییر مجلس هنوز به صحن مجلس نرسیده است.

وی اضافه کرد: هدف ما آن است که این مساله به صورت قانونمند و با مصوبه مجلس دنبال شود و البته استقلال اداری و مالی این سازمان نقش مهمی در کاهش برخی مشکلات پنهان دارد.

سالاری خاطرنشان کرد: تامین اجتماعی هرگز اجازه نداده و نخواهد داد که به حقوق ذی‌نفعان تعرض شود و درآمدهای واگذاری سهام شرکت‌های شستا صرف امور جاری نمی‌شود بلکه به طور قطع سرمایه‌گذاری خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به بدهی‌های این سازمان تاکید کرد: در حوزه پرداخت‌های درمانی در سال گذشته و امسال، افزایش اعتبار خدمات درمان با پرداخت ۱۰هزار میلیارد ریال بدهی مراکز درمانی وابسته به وزارت بهداشت به صفر رسید و همچنین بدهی مراکز خصوصی‌ فقط چهار ماه عقب هستیم که زمانی است که برای دریافت مدارک و بررسی آنها صرف می‌شود.

وی ادامه داد: اعتبار دفترچه‌های درمانی دائمی و تا آخرین برگه خواهد شد و با این کار ۳۹ میلیون نفر مراجعات در سال را به ادارات و کارگزاری‌های تامین اجتماعی کاهش خواهیم داد و سه شیوه اینترنتی و غیر اینترنتی برای دفترچه‌ها پیش‌بینی شده است و این روش تا حذف دفترچه ادامه می‌یابد.

مدیرعامل تامین اجتماعی اضافه کرد: بدون تردید تلاش ما آن است که بر کیفیت درمان نظارت داشته باشیم و از همین رو سطح‌بندی مراکز درمانی در کشور در دستور کار قرار دارد و براساس اینکه شهرستانی در چه سطح از درمان قرار دارد و متناسب با توان سازمان امکانات درمانی سازمان ارتقا پیدا می‌کند و در این خصوص ۱۶هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بودجه در نظر گرفته شده است. وی با اشاره به نام‌نویسی ۲۴۰هزار نفر در بیمه بیکاری دوران کرونا، افزود: طی مذاکراتی که با دولت شد قرار است، اسامی نفرات برای سازمان برنامه و بودجه ارسال شود و از محل ۵۰هزار میلیارد ریال اعتبارات بیمه بیکاری از طریق این سازمان به صورت مستقیم برای افراد بیکار واریز شود.

وی با بیان اینکه میزان هزینه‌ها و درآمدهای سازمان باید متناسب باشد، افزود: سال گذشته ۹۶هزار میلیارد ریال هزینه‌های سازمان بود که امسال به ۱۲۰هزار میلیارد رسید و از سوی دیگر تنها راه تامین این هزینه‌ها با را افزایش وصول از دولت امکان‌پذیر است.