لیگ برتر فوتبال زنان در حالی هفته سوم را پشت سر گذاشت که نماینده‌های استان کرمان در آن کولاک کردند. به ‌طوری‌ که در مهم‌ترین بازی هفته، نتیجه‌ای غیرمنتظره به‌ثبت رسید و خاتون بم با پنج گل توانست ایستا البرز را در هم بکوبد و در مصاف گل‌گهر سیرجان با پرسپولیس تهران هم سرمه‌ای‌پوشان سیرجانی با سه گل از سد حریف پرطرفدار پایتخت‌نشین خود گذشتند تا دوگانه خاتون-گل‌گهر در مسیر کسب عنوان قهرمانی در فصل جدید هم خیلی زود شکل گیرد. اما آنچه در سه هفته ابتدایی فصل جدید بیش از پیش جالب‌توجه بوده، رقابت شکل گرفته در مسیر کسب عنوان خانم گلی است که متفاوت از سالیان گذشته بوده است. 

افسانه چترنور، مهاجم باتجربه گل‌گهر سیرجان و تیم ملی زنان در مقطع فعلی، روی فرم‌ترین مهاجم فوتبال زنان محسوب می‌شود؛ چرا که او توانسته پنج گل از ۶ گلِ تیمش در فصل جدید رقابت‌های باشگاهی را به ‌ثمر برساند و در هر سه هفته لیگ هم گل زده است! چترنور که سه بار تجربه کسب عنوان خانم گلی را در کارنامه‌اش دارد، در هفته اخیر برابر پرسپولیس هت‌تریک کرد تا بعد از گلزنی به سپاهان و پالایش گاز ایلام، حالا برگ دیگری از کارنامه درخشان خود را رو کند. 

نگین زندی، دوشادوش چترنور در حال حرکت در کورس رسیدن به عنوان خانم گلی است. زندی در فصول اخیر همواره گزینه خانم گلی بوده اما هیچ‌گاه نتوانسته برنده کفش طلا شود که در فصل جدید، بار هجومی بیش از فصول گذشته با محوریت او پیش می‌رود و همین مساله باعث شده تا شانس زندی برای خانم گلی هم افزایش پیدا کند. در حالی ‌که خاتون یک بازی از گل‌گهر کمتر انجام داده، زندی برابر یاسام کردستان هت‌تریک کرد و در مصاف با ایستا هم یک گل زد و دو گل ساخت تا جمعا با چهار گل زده، نزدیک‌ترین تعقیب‌کننده چترنور در کورس خانم گلی 

باشد. 

زهرا امیدی، مهاجم پیشین پرسپولیس که فصل جدید در تیم آوا تهران حضور دارد، در هفته دوم لیگ برتر توجهات را به سوی خود جلب کرد و توانست برابر سپاهان هت‌تریک کند تا به‌واسطه همان هت‌تریک، این مهاجم ۱۸ ساله خیلی زود در کورس خانم گلی قرار گیرد. امیدی که فعلا سه گل در دو مسابقه زده، همسایه مونا حمودی در رتبه سوم جدول گلزنان است؛ حمودی در دیدار با یاسام کردستان، یک گل زد و در مصاف اخیر ایستا - خاتون هم دو بار برای نماینده بم گل زد تا همانند فصل گذشته از همان روزهای نخست فصلِ نو در کورس خانم گلی باشد. 

زهرا قنبری که بهترین گلزن تاریخ لیگ برتر زنان محسوب می‌شود و پنج کفش طلا در کارنامه‌اش دارد، فصل جدید در انتقالی پرسروصدا از خاتون به ایستا رفت و در هر سه مسابقه این فصل تیمش هم به میدان رفته است. با این وجود، هنوز قنبری با همبازیان جدیدش نتوانسته به هماهنگی لازم برسد و مصدومیت هم مزید بر علت شده تا یک آمار عجیب علیه او به ‌ثبت برسد؛ برترین گلزن فوتبال زنان عدد صفر را مقابل شمار گل‌های زده‌اش می‌بیند تا یکی از ضعیف‌ترین شروع‌های دوران فوتبالی خود در لیگ برتر را تجربه کند که باید دید طلسم قنبری که به دلیل آسیب‌دیدگی در اردوی ملی هم حضور نیافت، در کدام مسابقه شکسته خواهد شد و او می‌تواند سریع‌السیر خودش را به کورس خانم گلی برساند یا فصلی متفاوت از گذشته در پیش‌روی این ستاره 

باتجربه است.