حسینی بهترین گلر لیگ نخبگان آسیا شد
رکورد به یادماندنی

نازنین دشتی
پرونده لیگ نخبگان آسیا سرانجام بسته شد. در فینال این مسابقات الاهلی عربستان به عنوان بهترین تیم غرب آسیا به مصاف کاوازاکی از ژاپن از شرق آسیا رفت و نتیجه این نبرد، قهرمانی تاریخی الاهلی بود. عربستانیها که عطش زیادی برای بالای سر بردن جام قهرمانی داشتند، با دو گل کاوازاکی را شکست دادند. درواقع این وندرسون گالنو بود که با شلیک استثنایی خود، راه قهرمانی را برای حریف شرق آسیایی خود بست و کاری کرد که تیمش در قاره کهن تاجگذاری کند.
الاهلی عربستان در حالی لیگ نخبگان را فتح کرد که پیش از این دو بار دیگر به فینال آسیا راه یافته بود اما در سومین تجربه کار را تمام کرد و این بار جام را به رقیب نداد. درواقع آنها نخستین قهرمانی آسیایی باشگاههای لیگ عربستان را بعد از سرمایهگذاری عجیب بنسلمان در فوتبال این کشور به دست آوردند. فوتبالی که حالا میزبان ستارههای زیادی از سراسر دنیاست و به واسطه آنها، مسابقاتش در کشورهای زیادی دنبال میشود. حالا هم که الاهلی با تیم بینالمللیاش هفتمین قهرمانی تاریخ باشگاههای عربستان در عالیترین رقابتهای باشگاهی آسیا را رقم زده است. الهلال با چهار قهرمانی و الاتحاد با دو قهرمانی در ردههای بالاتر قرار دارند و تنها کره جنوبی و ژاپن با ۱۲ و هشت قهرمانی عملکرد بهتری داشتهاند. دو دوره پیشین لیگ قهرمانان آسیا نیز با قهرمانی اوراوا ردز و العین امارات پایان یافته بود.
نکته جالب اما اینجاست که با پایان لیگ نخبگان، عنوانی که طرفداران استقلال منتظرش بودند، بالاخره برای سیدحسین حسینی رسمی شد. گلری که در فصل جاری روزهای خوشی را تجربه نکرده و عملکرد پرنوسانی داشته، اما توانست در فصل سخت تیمش، نام خود را در بین بهترینهای لیگ نخبگان آسیا ثبت کند.
استقلال حتی در بدترین فصل خود هم توانست به مرحله حذفی لیگ نخبگان آسیا راه پیدا کند و در مرحله یکهشتم نهایی با یک تساوی بدون گل و یک شکست سه بر صفر مقابل النصر، از دور رقابتها کنار رفت. اما در مسیر استقلال از مرحله گروهی تا یکهشتم نهایی، سیدحسین حسینی توانست یک رکورد بینظیر را ثبت کند و این رکورد را با وجود حذف تیمش از رقابتها، برای خود نگه دارد؛ رکوردی که سیدحسین را به بهترین گلر قاره کهن تبدیل کرد!
دروازهبان آبیها هشت بار در لیگ نخبگان درون چارچوب ایستاد و 48 بار دروازه تیمش را نجات داد. او با وجود اینکه تیمش راهی به جمع هشت تیم برتر مسابقات هم پیدا نکرد و در مراحل یکچهارم نهایی، نیمهنهایی و فینال هم بازی نکرد، اما با همان رکورد قبلی صدرنشین بهترین دروازهبانهای لیگ نخبگان از نظر تعداد سیو باقی ماند. درواقع در این سه مرحله هیچکدام از دروازهبانهای حاضر در مسابقات نتوانستند به رکورد حسینی برساند و او با شایستگی بهترین گلر لیگ نخبگان نام گرفت.
در جدول بهترین دروازهبانهای لیگ نخبگان که سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا منتشر کرده است، بعد از حسینی با 48 سیو، پائولو ویگتور دروازهبان الریان قطر با 44 سیو و جانلینگ یان دروازهبان شانگهای چین با 41 سیو رتبههای دوم و سوم را از آن خود کردند. همچنین الکسیس گندوز گلر الجزایری پرسپولیس با 28 سیو در رتبه هفتم بهترین دروازهبانهای آسیا قرار گرفت..
با وجود اینکه ای.اف.سی جایزه فیزیکی برای بهترین گلر آسیا در نظر نمیگیرد، اما رکورد حسینی نشان داد که در فصل کابوسوار تیمش، از آمادگی ذهنی و فنی بالایی برخوردار بوده است. آمادگیای که اگر در لیگ برتر هم وجود داشت، میتوانست کمک خوبی برای فرار استقلال از بحران باشد. البته که او در لیگ هم بارها با واکنشهای تماشایی خود دروازه استقلال را نجات داده و نتایج و شکستهای این تیم را نمیتوان تمام به نام حسینی نوشت. او حالا امید دارد با بهتر شدن شرایط آبی پوشان بعد از حضور مجتبی جباری جام قهرمانی حذفی را به عنوان کاپیتان استقلال بالا ببرد و فصل سخت را با سکانسی خوشایند خاتمه بدهد.
دیدگاه تان را بنویسید