یک فعال کارگری گفت: هنوز تغییری در وضعیت بیمه کارگران ساختمانی ایجاد نشده و پیشنهاد افزایش سهم بیمه کارگران ساختمانی از ۷ درصد به 13.5درصد، خیانتی آشکار به این قشر ضعیف و زحمتکش جامعه است.

«داود کشوری» رئیس انجمن صنفی گچکاران استان قم در گفت‌وگو با ایلنا خطاب به نمایندگان مجلس گفت: این افراد با رأی جامعه کارگری بر کرسی مجلس شورای اسلامی نشسته‌اند اما امروز با چنین تصمیماتی خنجر بر گلوی کارگر می‌گذارند.

وی بیان کرد: کارگران ساختمانی همین حالا هم زیر فشار تورم، بیکاری، ناامنی شغلی و هزینه‌های سنگین معیشت له شده‌اند. افزایش سهم بیمه، آن هم بدون هیچ پشتوانه حمایتی، فقط به حذف کارگران از چرخه بیمه منجر می‌شود، نه به حل مشکل.

کشوری تاکید کرد: واقعیت تلخ این است که بخش قابل ‌توجهی از نمایندگان، خود جزئی از مافیای ساخت‌وساز هستند و امروز به‌جای دفاع از حقوق کارگر، مدافع منافع کارفرمایان ثروتمند و صاحبان قدرت شده‌اند.

وی گفت: ما صریح می‌گوییم کارگر ساختمانی گاو شیرده نیست که هر بار کسری‌ها را از جیب او جبران کنید.

کشوری بیان کرد: اگر این قشر زمین‌گیر شود، چرخ تولید و ساخت‌وساز کشور هم خواهد خوابید. هشدار می‌دهیم که ادامه این مسیر، بی‌اعتمادی عمیق جامعه کارگری و پیامدهای اجتماعی جبران‌ناپذیر به دنبال خواهد داشت.

کشوری در پایان گفت: نماینده‌ای که صدای کارگر را نشنود، مشروعیت خود را از دست می‌دهد، همان‌طور که نمایندگان فعلی مجلس از دست داده‌اند.