خشونت پلیس علیه دانشگاهیان آمریکا، در ایران تکرار نشود
عصر ایران - اعتراضات دانشجویی در دانشگاههای آمریکا، با ورود پلیس به دانشگاهها صحنههای خشونتباری را در محیطهای دانشگاهی ایالات متحده رقم زده است.
در هفتههای اخیر دانشجویان و استادان بسیاری در تجمعات ضد اسرائیلی شرکت کرده و خواستار توقف جنایات صهیونیستها در غزه شده اند. با این حال، پلیس در بسیاری از موارد به دانشگاهیان حمله کرده و آنها را مورد ضرب و شتم قرار داده و بازداشت کرده است.
مخاطب این نوشته کوتاه، مسئولان امنیتی و انتظامی کشورمان هستند: میبینید حضور خشونتبار قوای قهریه در مراکز دانشگاهی و ضرب و شتم و دستگیری دانشجویان و استادان، چه تصویر زشت و دلخراشی از یک سیستم حکومتی به جهان مخابره میکند؟ حتی اگر این حکومت، آمریکایی باشد که به لطایفالحیل کوشیده است تصویری مدافع حقوق اساسی انسانها از خود به نمایش بگذارد!
این تصاویر و بازخوردهای جهانی آن را در جایی برای خودتان ذخیره کنید تا یادتان باشد که خلق چنین صحنههایی توسط نیروهای حکومتی، بیش و پیش از هر چیزی، پاشیدن اسید به چهره و اعتبار آن حکومت است کما این که بعد از ماجراهای اخیر، چهره حکومت آمریکا نزد افکار عمومی و حتی دلبستگان ایالات متحده، بسیار مخدوش شده است.
اعتراض در هر کشوری متصور و البته حق شهروندان است. اگر روزی روزگاری در ایران نیز اعتراضی - چه در دانشگاه و چه بیرون آن - شد، اولاً آن را امری عجیب و غریب نپندارید و ثانیاً تدبیر کنید تا صحنههایی مانند آنچه در امریکا شاهدش هستیم و ما و شما و دیگران، نکوهشش میکنیم، در ایران خلق نشود.
مراقب باشید اعتبار و حیثیت ایران و جمهوری اسلامی ایران با رفتارهای خشونتبار، خدشهدار نشود.
مشخص شود چه تعداد دانشجو در امریکا اخراج، مجروح و کشته شدهاند؟
صادق زیباکلام نیز درمورد اعتراضات دانشجویی در آمریکا و بهرهبرداری تبلیغاتی عدهای در ایران بهرغم مسبوق به سابقه بودن حضور نیروهای امنیتی در دانشگاهها و برخورد بعضا خشونتبار با دانشجویان؛ نوشت:
دیروز چندین رسانه انقلابی تندرو وابسته به نظام از جمله «خبرگزاری فارس» و«روزنامه جوان» تماس گرفتند برای گفتگو و تهیه گزارش پیرامون رفتار خشونتآمیز پلیس آمریکا در برخورد با دانشجویان معترض به رفتار اسراییل در نوارغزه و حمایت از فلسطینیها. من به همهشان گفتم که با کمال میل حاضر به مصاحبه هستم فقط یک شرط دارم. شما بعنوان خبرنگار، لطفا یکسری آمار پیرامون رفتارپلیس و نیروهای ضد شورش آمریکا ظرف هفت ماه گذشته درقبال اعتراضات دانشجویان در دانشگاههای آن کشور برایم تهیه کنید.
ظرف هفت ماه گذشته که این اعتراضات دربسیاری از دانشگاههای مهم و معتبر آمریکا علیه عملکرد اسرائیل در نوارغزه و حمایت از فلسطینیها درجریان بوده:
- چند دانشجو و استاد در نتیجه اصابت شوکر مجروح شدهاند؟
- چه تعداد از معترضین در نتیجه اصابت گلوله ساچمهای به چشمانشان بیناییشان را از دست دادهاند؟
چه تعدادی از معترضین در نتیجه شلیک گلولههای جنگی از پشت بام ساختمانهای اطراف دانشگاه کلمبیا یا کالیفرنیا کشته و یا مجروح شدهاند؟
- چه تعدادی ازاساتید آمریکا بواسطه حمایت ازدانشجویان، ممنوع التدریس یا ازدانشگاه اخراج شدهاند؟
چه تعدادی از دانشجویان معترض تعلیق شدهاند؟
- برای چه تعداد از معترضین اعم از اساتید یا دانشجویان، قوه قضاییه آمریکا به اتهام «اقدام علیه امنیت کشور» تشکیل پرونده های امنیتی داده؟
چه تعداد اساتید و دانشجویان توسط نهادهای امنیتی آمریکا
دربازداشت بسر میبرند؟
- چه تعداد ازمعترضین متهم به ارتباط با بیگانگان شدهاند؟
موبایل چه تعداد از دانشجویان به اتهام فیلمبرداری و گرفتن عکس ازعملکرد پلیس ضبط شده و خودشان هم متهم به جاسوسی شدهاند؟
اما این همه داستان دیروز نبود. دو اتفاق دیگر هم افتادند. یکی از دانشجویان دختر که ظاهرش کاملا غیر حزب اللهی بود، بمن گفتند: «ایکاش شما آزادگی و دفاع ازحقیقت را از اساتید آمریکایی که این چنین از فلسطینیها بدفاع برخاستهاند یاد میگرفتید.» مورد دوم مطلبی بود که خانم «میترا کثیری» یکی از همکاران بسیار متدین دانشکده ازم پرسیدند: «چطور میشود آمریکاییهایی که «انقلاب فرهنگی» نداشتند، دانشجویانشان اینقدر از فلسطینیها دفاع میکنند، اما دانشجویان ما علیرغم «انقلاب فرهنگی»، انگار نه انگار؟»
دیدگاه تان را بنویسید