رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران خبر داد: تنها برخی از رستوران‌های دارای شرایط خاص فعالیت در ماه مبارک رمضان که دارای مجوز از اداره اماکن هستند می‌توانند در طول روز با حفظ شئونات ماه رمضان فعالیت کنند و مابقی رستوران‌ها بعد از افطار باید به فعالیت‌های خود ادامه دهند. به گزارش ایسنا، حسن فهمیده در پاسخ به این سوال که شرایط و ضوابط فعالیت رستوران‌ها در ماه رمضان و ایام عید به چه صورت خواهد بود؟ گفت: برخی از رستوران‌ها را که در مناطق اسکان مسافران نوروزی، مسیر عبور و مرور آنها یا مکان‌های حساس مانند بیمارستان‌ها بود شناسایی و به اداره اماکن معرفی کردیم تا مجوز فعالیت آنها در این ایام صادر شود.