ایلنا- رییس اتحادیه رستوران‌داران تهران گفت: نسبت به شش ماه قبل درخواست جواز کسب حدود 20 درصد افزایش داشته است. وضعیت تقاضا هم در این مدت با بهبود همراه بوده و مشتریان حدود 10 تا 15 درصد بیشتر به رستوران‌ها مراجعه می‌کنند.

سیدعلی اصغر میرابراهیمی در مورد آخرین وضعیت رستوران‌ها اظهار کرد:‌ روال کسب و کار رستوران‌ها رو به بهبود بوده اما وضعیت قیمت مواد اولیه به شکلی است که به صورت لحظه‌ای در حال افزایش است. برای مثال رب گوجه را هر کیلو 25 هزار تومان می‌خریم، مرغ و بقیه اقلام هم وضعیت مشابهی دارند.وی افزود: مواد اولیه به شدت گران شده اما به طور کلی نسبت به چند ماه پیش وضعیت کسب و کار بهتر شده است و اگر قیمت‌های مواد اولیه هم تعدیل شود وضعیت بهتر می‌شود.