کارگران شرکتی هم باید از مزایای مناسبتی و کمک معیشتی برخوردار شوند

 

کارگران پیمانکاری ابنیه فنی راه‌آهن لرستان خواستار دریافت پاداش‌های مناسبتی مانند همکاران رسمی خود هستند.

شماری از این کارگران که در بخش نگهداری از خطوط ریلی کار می‌کنند، به ایلنا گفتند: به‌رغم وعده مدیران راه‌آهن برای پرداخت کامل پاداش‌های مناسبتی، هنوز پرداختی‌ها به ما کامل نیست.

آنها به تبعیض‌های اعمال شده در این شرکت‌ها درباره پرداخت مزایای مناسبتی اشاره کرده و افزودند: برای روزهای مناسبتی، راه‌آهن به حساب همه کارگران رسمی خود مبالغی را واریز می‌کند اما به حساب کارگران پیمانکاری چیزی واریز نمی‌شود.

این کارگران با بیان اینکه مدیران راه‌آهن باید به فکر معیشت کارگران نگهداری از خطوط ریلی هم باشند، گفتند: چرا کارگران پیمانکاری ابنیه فنی از مزایای مزدی و سایر مطالباتی که کارگران رسمی و تجمیعی می‌گیرند، محرومند؟ ما کارگران با حداقل حقوق اداره کار که بخشی از آن بابت حق بیمه و سایر بدهی‌ها و اقساط بانکی کسر می‌شود، باید با چند سر عائله زندگی کنیم.

این کارگران در خاتمه افزودند: کارگران رسمی راه‌آهن که وضع بهتری نسبت به ما کارگران پیمانکاری دارند از ابتدا سال پاداش عید فطر و سایر مزایای کمک معیشتی که در شرایط جنگ به آنها تعلق گرفته را دریافت کرده‌اند اما ما کارگران پیمانکاری که طرف حساب‌مان شرکت است، در شرایطی که ماه مبارک رمضان و عید نوروز را پشت سر گذاشتیم، دریافتی‌مان همچنان حداقلی است و هیچ نوع پرداخت اضافه نداشتیم.