همزمان با فرارسیدن ماه شعبان، ویژه‌برنامه جشن ولادت با حضور کارگران، بازنشستگان و جمعی از مسئولان کارگری در خانه کارگر مازندران برگزار شد.

«نصرالله دریابیگی» دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران در این مراسم با ابراز تأسف از رخدادهای اخیر در کشور تأکید کرد: اگر مسئولان اجرایی و قانون‌گذاران در زمان مناسب نسبت به تصویب قوانین درست و اجرای سیاست‌های عادلانه برای طبقات محروم اقدام می‌کردند، امروز شاهد چنین وقایع ناگواری نبودیم. کسانی که با رانت و ثروت‌اندوزی موجب کوچک شدن سفره مردم و فشار اقتصادی مضاعف بر قشر محروم شدند، در شکل‌گیری شرایط کنونی سهم اصلی را دارند و دشمنان نیز از این فرصت برای آغاز یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار بهره برده‌اند.

نایب‌رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران کشور با تأکید بر نقش تعیین‌کننده کارگران و بازنشستگان در انتخابات پیش‌روی شوراهای اسلامی شهر و روستا اظهار داشت: اگر به بهانه رخدادهای اخیر از حضور در انتخابات صرف‌نظر کنیم، ممکن است زمینه را برای افرادی فراهم کنیم که با تکیه بر پول و حمایت صاحبان منافع، به پارلمان شهری راه یافته و موجب افزایش هزینه اداره شهر و کاهش خدمات عمومی و عمرانی شوند.