گازگرفتگی باعث جان باختن یک کارگر در پارس جنوبی شد

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی نبی‌اکرم(ص) عسلویه گفت: یکی از کارگران شرکت پارس حساس پیمانکار پتروشیمی بوشهر بر اثر گرمازدگی و سقوط در مخزن کوچک حاوی گاز در محل شرکت فوت کرد.

خشایار وطن‌خواه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: کارگر فوت شده ٣٠ساله و اهل شهرکرد است.

وی یادآور شد: جسد متوفی جهت سیر مراحل قانونی و بررسی بیشتر به پزشکی قانونی تحویل داده خواهد شد.

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه اظهار داشت: کارگر دیگری ۳۱ ساله اهل دهدشت که برای نجات جان همکار خود وارد مخزن شده بود به علت شدت گاز بیهوش شده و به بیمارستان عسلویه منتقل شد که توسط تیم پزشکی تحت مداوا قرار گرفت.

    

استاندار کرمان خبر داد:

پرداخت حق بازنشستگی کارگران زغال‌سنگ کرمان

استاندار کرمان گفت: به دنبال این هستیم که با ارائه راهکارهایی بتوانیم مشکل سه هزار و ۲۰۰ کارگر در آستانه بازنشستگی زغال‌سنگ این استان را با تامین منابع چهار درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور به تامین اجتماعی به سرانجام رسانیم.

به گزارش ایرنا، محمدجواد فدایی در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان اظهار داشت: برای اینکه سه هزار و ۲۰۰ نفر کارگر مشمول بازنشستگی زغال‌سنگ در استان کرمان بازنشسته شوند، باید چهار درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور به تامین اجتماعی پرداخت شود که ۱۲۸ میلیارد تومان بار مالی دارد و زغال‌سنگ این منابع را ندارد. 

وی افزود: مقرر شد دو راه با کمک نمایندگان مجلس و اتاق بازرگانی در زمینه استفاده از حقوق دولتی معادن استان و تقسیط بدهی به صورت ۱۰ ساله و پرداخت قسطی به تامین اجتماعی دنبال شود.

فدایی تصریح کرد: همچنین مقرر شد بعد از این چهار درصد حق بیمه با پیگیری اتاق بازرگانی و دریافت مصوبه شورای گفت‌وگوی ملی و سایر مراجع، به صورت مستمر و ماهیانه دریافت شود.

    

فعالیت ۱۸۷ بنگاه بحرانی در کشور

به‌رغم کاهش تعداد بنگاه‌های مشکل‌دار در سه ماهه نخست امسال، اما براساس آمار منتهی به بهار امسال ۱۸۷ بنگاه بحرانی با ۴۳هزار و ۷۲۶ نیروی کار شناسایی شده است.

به گزارش مهر، روند فعالیت بنگاه‌های مشکل‌دار در سطح کشور از کاهش آمار این بنگاه‌ها حکایت دارد طوری‌که براساس آخرین آمار، تعداد این بنگاه‌ها از ۱۳۵۶ واحد در پایان اسفندماه گذشته به ۱۲۶۲ بنگاه در بهار امسال کاهش یافته است اما 187 بنگاه از مجموع بنگاه‌های مشکل‌دار در وضعیت «بحرانی» قرار دارند که براساس آمار منتهی به بهار گزارش شده که رسیدگی به وضعیت این بنگاه‌ها باید در اولویت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قرار گیرد.

بنگاه‌های بحرانی در ۲۳ استان کشور فعالیت دارند و در ۸ استان کشور نیز هیچ بنگاه بحرانی وجود ندارد. البته در این ۸ استان بنگاه‌های مشکل‌دار فعالیت می‌کنند اما وضعیت آنها بحرانی نیست. استان‌های فاقد بنگاه بحرانی، البرز، فارس، قم، کهگیلویه وبویراحمد، گیلان، مرکزی، هرمزگان و یزد هستند. در بین ۲۳ استان دارای بنگاه‌های بحرانی، از نظر تعداد بنگاه‌ها و تعداد نیروی شاغل در این بنگاه‌ها استان تهران پیشتاز است طوری‌که در استان تهران ۵۱ بنگاهِ در وضعیت بحرانی فعالیت می‌کنند که ۱۸هزار و ۸۱۷ مجموع نیروی شاغل در واحدها است. در استان‌های اردبیل و لرستان نیز فقط یک بنگاه بحرانی فعالیت دارد که تعداد نیروهای شاغل در بنگاه‌های بحرانی اردبیل ۱۵۰ نفر و در استان لرستان ۶۴ نفر شاغل هستند.

از نظر تعداد نیروی کار شاغل در بنگاه‌های بحرانی بعد از استان تهران، خوزستان با اشتغال ۷ هزار و ۲۸۷ نفر، استان اصفهان با ۳ هزار و ۶۹نفر و بوشهر با ۲ هزار و ۶۷۹ نفر دارای بیشترین جمعیت شاغل بنگاه‌های بحرانی در بین ۲۳استان کشور هستند.