رسانه انگلیسی Sports Bible ادعای عجیبی را درباره جام جهانی ۲۰۲۶ مطرح کرده است. در گزارش این رسانه آمده است:«فیفا قصد دارد تابستان آینده جام جهانی را در آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار کند و آمریکا میزبان ۷۸ دیدار از ۱۰۴ بازی خواهد بود. اما دولت دونالد ترامپ که کشور میزبان نیز هست، درگیر یک درگیری نظامی شده و احتمال دارد شرایط را پیش از شروع رقابت‌ها بدتر کند. جیانی اینفانتینو رییس فیفا، از میزبانی و حضور آمریکا در جام جهانی آینده حمایت خواهد کرد اما ممکن است ایران از حضور در این رقابت‌ها محروم شود. نفوذ ترامپ بر اینفانتینو می‌تواند مشکل‌ساز باشد.»

در واقع، کشورهای درگیر جنگ پیش‌ از این مشمول تحریم‌های فیفا شده‌اند. روسیه به‌ دلیل حمله به اوکراین به‌ طور نامحدود از رقابت‌ها محروم شد و در دهه ۱۹۹۰ میلادی نیز یوگسلاوی به‌ دلیل حمله به بوسنی و هرزگوین از سوی فیفا و یوفا محروم شد. در پی این خبر، چین که پیش‌تر از صعود به جام جهانی بازمانده بود، روزنه‌ای از امید پیدا کرد. سایت چینی سوهو خبر داد:«روزنه‌ای از امید برای چین که شانس صعود به جام جهانی را از دست داده بود، نمایان شده است. اگر ایران محروم شود، تیم‌هایی که در همان مرحله مقدماتی حذف شده‌اند باید به رقابت بپردازند. چین که در رده سیزدهم آسیا در رده‌بندی فیفا قرار دارد، در کنار فلسطین که در دور سوم ۱۰ امتیاز کسب کرده بود، در فهرست گزینه‌های جایگزین قرار گرفته است. چین به‌ شکلی غیرمنتظره فرصت بازگشت پیدا کرده است.»

اما فیفا برنامه‌ای برای محروم‌ کردن ایران ندارد. روزنامه گاردین انگلیس در این باره نوشت:«هیچ ماده‌ای در مقررات فیفا وجود ندارد که مانع حضور ایران که هدف حمله نظامی آمریکا قرار گرفته، در مسابقات گروهی جام جهانی در خاک آمریکا شود. شهروندان ایرانی مشمول ممنوعیت سفر به آمریکا هستند اما این قانون شامل بند معافیتی است که می‌تواند برای بازیکنان، اعضای کادر فنی یا خانواده‌های آنها که در جام جهانی ۲۰۲۶ شرکت می‌کنند، اعمال شود.» حتی فیفا در حال بررسی گزینه‌ای است که به ایران اجازه می‌دهد بدون ورود به خاک آمریکا در مرحله گروهی شرکت کند. گاردین توضیح داد:«جام جهانی ۲۰۲۶ به‌ صورت مشترک در کانادا، مکزیک و آمریکا برگزار خواهد شد اما اگر ایران در گروه A قرار گیرد، می‌تواند بازی‌های مرحله گروهی را در مکزیک برگزار کند و وارد خاک آمریکا نشود.» به بیان دیگر، فیفا تصمیمی برای محروم‌ کردن ایران از این تورنمنت ندارد.

به‌ نظر می‌رسد چنین اقدامی یک ریسک سیاسی بسیار بالا خواهد بود. هرچند درگیری بین ایران و رژیم اشغالگر قدس وجود داشت اما آمریکا نیز به خاک ایران وارد شده و تاسیسات هسته‌ای این کشور را مورد حمله قرار داده است. بنابراین، مداخله آمریکا در جنگ باعث شده که تحریم یک‌‌جانبه ایران ممکن نباشد. به‌ خصوص در شرایطی که اینفانتینو به‌ دلیل حساسیت بیش از حد نسبت به دیدگاه ترامپ تحت انتقاد قرار دارد، احتمال چنین تصمیمی بعید است. نکته مهم این‌ که درگیری نظامی میان سه طرف نیز با توافق آتش‌ بس پایان یافته است. امیدهای چین به سناریویی متکی بود که کمتر از یک درصد احتمال تحقق داشت اما این امید در عرض چند روز از بین رفت.