نماینده مجلس گفت: وقتی ما یک لیتر آب معدنی را چهار برابر یک لیتر بنزین می‌فروشیم یعنی بنزین در کشور ما خیلی ارزان است. چرا نمی‌توانیم بنزین را دست بزنیم؟ چون اگر آن را دست بزنیم تمام شئونات مردم به هم می‌ریزد و مردم می‌آیند کف خیابان، اعتراض می‌کنند و حق هم دارند که اعتراض کنند چون ما می‌گوییم که یک ماشین آشغال که در صد کیلومتر، پانزده لیتر بنزین مصرف می‌کند را بخرند.

جلال رشیدی کوچی در گفت‌وگو با عصر ایران در این خصوص افزود: از اساس کار ما در مورد بنزین اشتباه بود. یعنی ریشه‌ای و بنیادی ما کار اشتباهی را انجام می‌دهیم و کار غلط را هر چه درست‌تر انجام دهید، غلط‌تر می‌شود. نمونه بارز آن نیز اتفاقی است که الان افتاده است؛ ما اگر قرار شد مشکل بنزین را حل کنیم قبل از اینکه سهمیه مردم را کم کنیم و بخواهیم کاهش مصرف ایجاد کنیم باید بر مصرف ماشین‌ها، سهمیه را کم کنیم. مصرف سوخت خودرو را باید پایین بیاوریم. 

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها ادامه داد: وقتی ما خودروهایی تولید می‌کنیم که در صد کیلومتر دوازده یا سیزده لیتر میانگین مصرف می‌کنند معلوم است که مصرف بنزین ۱۲۰ میلیون لیتر در روز می‌شود.  رشیدی‌کوچی تصریح کرد: ما به دولت هم گفتم که شما ماشین خوب و با کیفیت هیبریدی را با تسهیلات مناسب در اختیار مردم قرار دهید و از محل صرفه‌جویی دلاری که در بنزین ایجاد می شود می توانید تامین هزینه آن داستان را برای واردات داشته باشید بعد وقتی این اتفاق افتاد می‌توانیم بگوییم ما می‌خواهیم مصرف بنزین یا سهمیه‌ها را اصلاح کنیم؛ اگر اینگونه عمل شود قطعا کسی اعتراض نمی کند و راه درست نیز این است.

وی در پاسخ به اینکه آیا بحث گران شدن بنزین مطرح است، گفت: نه، این بار روانی است. وقتی کوچکترین تصمیمی در حوزه بنزین گرفته می‌شود ولو در سهمیه کارت سوخت‌ها نه افزایش قیمت، بار روانی و بی‌اعتمادی در جامعه ایجاد می کند و باعث این اتفاقاتی که این چند روزه شاهد آن هستیم می‌شود.