ایتالیا بر بام والیبال جهان ایستاد
دیدار فینال رقابتهای والیبال قهرمانی جهان که به میزبانی فیلیپین در جریان بود، بین تیمهای ایتالیا و بلغارستان برگزار شد که طی آن لاجوردی پوشان سه بر یک حریف خود را شکست دادند و قهرمان جهان شدند. بلغارستان در شرایطی عنوان نایبقهرمانی جهان را به خود اختصاص داد که پس از ۵۵ سال توانسته بود به فینال این رقابتها صعود کند و شگفتیساز این دوره از مسابقات لقب بگیرد.
تیم ملی والیبال ایتالیا مرحله مقدماتی قهرمانی جهان را در گروه ششم آغاز کرد و با دو برد مقابل اوکراین و الجزایر و یک شکست مقابل بلژیک با کسب هفت امتیاز به عنوان تیم دوم گروه راهی مرحله یکهشتم نهایی شد. لاجوردیپوشان که مدافع عنوان قهرمانی این رقابتها بودند، در مراحل بعدی مسابقات به ترتیب آرژانتین، بلژیک و لهستان را شکست دادند و فینالیست شدند. ایتالیا در آخرین مسابقه خود نیز بلغارستان را از پیش روی خود برداشت تا در نهایت با ۶ برد و یک شکست به پنجمین قهرمانی خود در این رقابتها دست یابد و جام ۲۱ را از مانیل به رم ببرد.
تیم ملی والیبال ایران یکی از تیمهای شرکتکننده در این رقابتها بود که در مرحله مقدماتی دو برد برابر تونس و فیلیپین به دست آورد و با یک شکست مقابل مصر به عنوان تیم دوم گروه به مرحله حذفی صعود کرد. شاگردان پیاتزا در مرحله یکهشتم نهایی موفق به شکست صربستان شدند و برای دومین بار در تاریخ به جمع هشت تیم برتر این مسابقات صعود کردند، اما در این مرحله مغلوب جمهوری چک شدند تا با کسب مقام هشتم جهان به کار خود پایان دهند. هدف مردان والیبال ایران در این رقابتها قرار گرفتن در جمع هشت تیم برتر مسابقات بود، اما تا آستانه صعود به مرحله نیمهنهایی و حضور در چهار تیم برتر مسابقات نیز پیش رفتند.
دیدگاه تان را بنویسید