کارگران پیمانی آبفای اهواز نسبت به فقدان امنیت شغلی و عدم تبدیل وضعیت خود انتقاد دارند. این کارگران می‌گویند که با وجود صدور چندین بخشنامه درباره تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری، این مصوبه هنوز اجرایی نشده است. آنها تداوم وضعیت پیمانکاری، تبعیض مزدی و نبود امنیت شغلی را از مهم‌ترین مشکلات خود می‌دانند. یکی از این کارگران به ایلنا گفت: در سال‌های گذشته چندین بار بخشنامه تبدیل وضعیت صادر شده اما هیچ‌کدام اجرا نشده است. همچنان به‌صورت پیمانکاری مشغول به کار هستیم و با توجه به افزایش هزینه‌های زندگی، تأمین مخارج برایمان بسیار دشوار شده است. 

او ادامه داد: از سال ۱۳۹۸ مطالباتی از پیمانکار قبلی داریم که هنوز پرداخت نشده است. حقوق به موقع است اما کافی نیست و با توجه به تورم موجود، مبلغ فعلی پاسخگوی هزینه‌های زندگی نیست. این کارگران بارها نسبت به تأخیر در پرداخت حقوق، تبعیض مزدی با نیروهای رسمی و بی‌توجهی به وضعیت شغلی خود اعتراض کرده‌اند. به گفته‌ آنها، اختلاف حقوق میان نیروهای رسمی و پیمانکاری در برخی موارد به پنج میلیون تومان می‌رسد، در حالی‌که هر دو گروه در شرایط کاری یکسان فعالیت می‌کنند. این کارگران همچنین از نبود امنیت شغلی گلایه دارند و می‌گویند قراردادهای کوتاه‌مدت همواره به نارضایتی ناگفته آنان منجر شده است. 

یکی از آنها گفت: قرارداد ما یک‌ساله است و در صورت اعتراض به وضعیت موجود، با تهدید به اخراج روبه‌رو می‌شویم. بسیاری از همکاران به همین دلیل ترجیح می‌دهند سکوت کنند تا قراردادشان تمدید شود. به گفته‌ این کارگران، مراجعات مکرر به ادارات استانی و حتی وزارت نیرو در تهران تاکنون نتیجه‌ای نداشته است. بازرسان به محل مراجعه می‌کنند اما بدون گفت‌وگو با کارگران محل را ترک می‌کنند و مشکلات همچنان پابرجاست.