رئیس پیشین جبهه اصلاحات با بیان اینکه «من نسبت به این مذاکرات خوش‌بین هستم، اما نه به این معنی که حتماً به نتیجه مثبت می‌رسد»، گفت: «از نظر من نفس گفت‌وگو و مذاکره و تبادل‌نظر چه به نتیجه برسد، چه به نتیجه نرسد خوب است، هیچ مشکلی هم برای ما ایجاد نمی‌کند.»

بهزاد نبوی، در گفت‌وگو با ایرنا، افزود: به نظر می‌رسد آقای ترامپ بیشتر اهل معامله است، الان بحث بر سر این است که چگونه می‌شود مذاکرات موفق باشد؟ دو بحث مطرح می‌شود؛ یکی اینکه آمریکائی‌ها توافق احتمالی را ببرند در کنگره آمریکا به تصویب برسد، که اگر این کار را بکنند ما هم باید ببریم در مجلس خودمان به تصویب برسد، طبیعی هم است. 

وی ادامه داد: من پیشگو نیستم و نمی‌توانم بفهمم ته دل آقای ترامپ چیست و نهایتاً چه کار می‌خواهد بکند؟ ولی آنچه که اتفاق افتاده از نظر من خوب است، از نظر آقای نتانیاهو هم بد بودنش را بارها اعلام کرده است! نتانیاهو در خارج از کشور ناراحت است، در داخل هم هستند کسانی که مصاحبه‌های زیادی می‌کنند که این مذاکرات فایده ندارد و بایستی جور دیگر رفتار کرد. 

دوم اینکه این مذاکرات همراه با نوعی بده بستان‌های اقتصادی باشد که به سود دو طرف باشد. این خیلی بد است که ما فکر کنیم اگر یک چیزی به سود آمریکا بود، حتما به ضرر ماست و اگر چیزی به سود ما بود، حتما به ضرر آمریکاست! نه اینطور نیست!

نبوی در ادامه با تشریح دستاوردهای دولت چهاردهم، با بیان اینکه طرفدار وفاق ملی هستم، مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا و انعطاف مجموعه نظام درعدم اجرای قانون حجاب را از ثمرات شعار اصلی رئیس‌جمهور یعنی «وفاق» عنوان کرد. 

وی ادامه داد: اصولاً وضعیت کشور ما به گونه‌ای است که عملکرد دولت به تنهایی نمی‌تواند خیلی مطرح باشد، طبیعی هم هست که نقش دولت و نقش آقای دکتر پزشکیان در این دوره فرق می‌کند، در دوره مرحوم آقای رئیسی یک جور بود، الان جور دیگری است که در واقع می‌شود گفت با توجه به حضور آقای پزشکیان در ریاست جمهوری. 

نبوی گفت: عملکرد ایشان در زمینه بهبود وضع معیشت و اقتصاد کشور هنوز رضایت‌بخش نیست! هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید خوب است. در همین ۸-۹ ماه حتی آنچه که ما در ظاهر قضیه می‌بینیم -من به شاخص‌های بانک مرکزی کاری ندارم- ولی چون من خرید منزل را خودم انجام می‌دهم، هر بار خرید می‌روم با قیمت‌های جدید مواجه می‌شوم. ولی به هر حال عملکرد دولت معلول مسائل متعددی و مهمتر از همه معلول سیاست خارجی است، روی کار آمدن آقای ترامپ در آمریکا، تهدیداتش، و مواردی نظیر این مؤثر است. به طور کلی این اقدامات سبب تشدید تحریم‌ها شده، از صدور نفت ایران بیشتر جلوگیری شده، طبیعی است این‌ها اثرش را خیلی فوری روی اقتصاد و معیشت می‌گذارد.